Vår historie

BAROTTO

I Parkveien 80 ligger vi, en sjarmerende og intim vin -og cocktail bar med et stort og godt utvalg viner. Kun et par minutters gange fra Tjuvholmen eller Solli plass så er du hos oss.

Vi åpnet Barotto med et ønske om å skape interesse, entusiasme og glede for vin og annen god drikke. Mat og vin er vår store lidenskap, noe vi ønsker vi å dele med flere. Med vår brede kunnskap innen vin ønsker vi å introdusere deg for en helt ny verden innen smak, en verden du vil elske! Målet er å gi deg muligheten til smake fantastiske viner du vanligvis ikke ville smakt på. Med dette mener vi at du hos oss kan få flere viner vi har på vårt vinkart servert på glass, du trenger dermed ikke kjøpe en hel flaske for å smake på spennende eksklusive viner. Hos oss har du muligheten til å smake på viner fra de beste vindistriktene, både store og små. Vi er spesielt glad i områdene Burgund, Bordeaux, Champagne, Toscana og Piemonte.

Vi liker å eksperimentere med de beste råvarene og har med dette utviklet vår unike cocktail meny med et sterkt fokus på Gin. Gin & tonic vil bety noe helt annet for deg etter at du har vært på besøk hos oss. Vår Gin & Tonic meny inneholder nye og spennende smaks-kombinasjoner og er i en klasse for seg selv – vi lover!

Kom gjerne på besøk slik at vi kan bli bedre kjent med deg. Hos oss kan du lene deg tilbake, slappe av og hygge deg – vi ordner resten.

Det er fullt mulig å leie Barotto til lukkede arrangementer. Vi har sitteplasser til ca 30, totalt med ståplasser mellom 40 og 50 personer.

Menneskene bak

TEAMET

Elin Kronstad Sommelier / deleier
Joachim Laulo Bartender
Per Tjelta Bartender